SOLO.HAIR

Mooi haar met een personal touch!

KLEUR, COUPE EN VOORAL KWALITEIT.

De visie op MOOI haar van Marlou Lambriex, de vrouw achter SOLO.HAIR, is gebaseerd op haar jarenlange ervaring in haarverzorging op topniveau.
Bij SOLO.HAIR in Bussum wordt ieder kapsel met professionaliteit en passie benaderd. We nemen de tijd. En het resultaat is altijd geweldig.
Je haar is… als nieuw!

Bij het creëren van MOOI haar draait het om 3 essentiële dingen:

Coupe - De basis van een kapsel dat bij jou past. Met honderden minuscule knipjes wordt je haar in de beste coupe gebracht.
Het oog van de professional weet wanneer een coupe echt áf is. Een mooie coupe is de herkenbare handtekening van SOLO.HAIR.

Kleur - Vrijwel iedereen weet uit ervaring welke catastrofale gevolgen slechte kleuring voor het haar kan hebben. Een mooie kleur uitkiezen is één ding, het haar perfect en veilig kleuren is een heel ander verhaal.
SOLO.HAIR werkt dan ook uitsluitend met exclusieve PHILIP B® producten: unieke, baby-zachte botanische producten die het haar super-gezond maken én houden.

Personal Touch - Je haar MOOI en gezond houden heb je voor een belangrijk deel zelf in de hand. Dat bedoelen we met de personal touch. Daarom adviseert
SOLO.HAIR om ook thuis de fantastische producten van PHILIP B® te gebruiken. Kijk in onze webshop voor het volledige assortiment van PHILIP B®! 

ONZE WEBSHOP IS TIJDELIJK GESLOTEN, VOOR BESTELLINGEN NEEM DAN AUB CONTACT OP MET DE WINKEL!    035-888 57 76
OF STUUR EEN MAILTJE NAAR   info@solohair.nl